• Vepřové po pekařsku z Bretaně

    Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Připravené plátky dáme vařit do osolené a opepřené vody ,asi na 45 minut. Pekáč vymažeme utřeným česnekem. Oloupané brambory pokrájíme na plátky a vykládáme ve vrstvách do pekáče. Každou vrstvu … Celý příspěvek


    Hodnocení:
    12345
    | 23. Březen, 2013 | Autor: angelo
  • Vepřové plátky na houbách z Číny

    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a poprášíme škrobovou moučkou. Houby podusíme na oleji. Na pánvi opečeme maso, přidáme sójovou omáčku a prohřejeme. Nakonec přidáme houby a zamícháme. Podáváme s dušenou rýží.


    Hodnocení:
    12345
    | 23. Březen, 2013 | Autor: angelo