Suroviny
- 4 plátky hovězího masa
- 1 kg brambor
- 1 velká cibule
- olej
- sádlo
- sůl
- pepř
Počet porcí: 2
Čas přípravy: 120 min
Postup
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme a opepříme. Na horkém tuku osmažíme hovězí plátky do hněda a vyjmeme. Cibuli pokrájíme na hrubší kousky a osmažíme na tuku.
Pekáček vymažeme sádlem a na dno položíme 1/2 brambor pokrájených na plátky. Na brambory položíme hovězí, poklademe osmaženou cibulí a navrch položíme druhou 1/2 brambor na plátky. Vše zalijeme vodou a dáme péci do trouby, až maso změkne.
Na talíři podáváme hovězí pokladené brambory, do kterých se vsákl vývar z masa při pečení.
Hodnocení:WordPress › Chyba