Opilý Isidór

Suroviny

  • 15 dkg polohrubé mouky
  • 15 dkg krystalového cukru
  • 6 vajec
  • 30 dkg moučkového cukru
  • 30 dkg mletých oříšků
  • rum
  • čokoládová poleva

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 60 min

Postup

Z vajec, krystalového cukru, mouky a trošky vody ušleháme těsto. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 160°C do růžova.

Náplň: z moučkového cukru, oříšků a rumu vypracujeme hmotu, kterou potřeme na vychladlé těsto.

Nakonec vše polijeme čokoládovou polevou. Po zatuhnutí nakrájíme na plechu na kostičky a uložíme do chladu.

 

Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Cukroví, Moučníky a pečivo. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.