Luštěniny | Ovoce | Salát | Zelenina |
  • Dušená mrkev s hráškem

    Mrkev důkladně očistíme, nakrájíme. Dáme dusit na másle, přidáme hrášek, osolíme a podlijeme trochou vody. Po změknutí mrkve přidáme zelenou petrželku. Podáváme s novými bramborami.


    Hodnocení:
    12345
    | 23. Březen, 2013 | Autor: angelo
  • Vinigret (salát z červené řepy)

    Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a vše dáme povařit do měkka. Necháme vše okapat a potom nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a přidáme k vařené zelenině a bramborám. Přidáme drobně pokrájené kyselé okurky. Vše … Celý příspěvek


    Hodnocení:
    12345
    | 12. Březen, 2013 | Autor: angelo
  • Dušená kapusta s brambory

    Brambory oloupeme a dáme vařit zvlášť, až jsou napůl měkké. Mezitím nakrájíme slaninu na kostičky a dáme vyškvařit. Ke slanině přidáme nakrájenou cibuli . Kapustu nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli. Zasypeme trochou kmínu, … Celý příspěvek


    Hodnocení:
    12345
    | 9. Březen, 2013 | Autor: angelo