Fazolová polévka

Suroviny

  • 500 g barevných fazolí
  • 1 hrnek rýže
  • 1 petržel
  • 1 mrkev
  • 1 celer
  • 4-5 stroužků česneku
  • 1 cibule
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • sádlo
  • sůl
  • zelená petrželka
  • tekuté koření do polévky Klasik

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 60 min

Postup

Fazole dáme namočit přes noc, potom je uvaříme do poloměkka, bez sole. Petržel, mrkev a celer nakrájíme na kostičky a přidáme k fazolím, společně s celými stroužky česneku. Když je zelenina napůl měkká, přidáme přebranou a propranou rýži.

Na sádle zpěníme cibulku, přidáme mletou papriku a přidáme směs do polévky. Potom necháme ještě dovařit, až je rýže měkká.

Nakonec polévku osolíme, dochutíme tekutým polévkovým kořením a podáváme sypané zelenou petrželkou.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Polévky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.