Kachna smažená v těstíčku z Číny

Suroviny

  • 1 kachna
  • 5 lžic sójové omáčky
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce vína
  • 1 cibule
  • kousek zázvoru
  • špetka anýzu
  • špetka skořice
  • 10 kuliček pepře
  • 2 vejce
  • olej
  • sůl
  • pepř

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 180 mim

Postup

Očištěnou kachnu vložíme do studené vody a přivedeme prudce k varu. Odebereme pěnu, a přidáme sójovou omáčku, víno, koření a cibuli nakrájenou na plátky. Na mírném ohni vaříme 2 hodiny.Po uvaření kachnu vykostíme.

Těstíčko: ze dvou vajec, hladké mouky a 4 lžic oleje ušleháme těstíčko. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v hlubší pánvi na vroucím oleji. Necháme okapat a pokrájíme na menší kousky.

Podáváme na míse, posypané solí a pepřem.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Drůbeží, Maso a ryby, Mezinárodní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.