Polévka Juliene z Francie

Suroviny

  • 2 malé mrkve karotky
  • 1 brukev
  • 2 listy kapusty
  • pažitka
  • 1 l hovězího vývaru (masox)
  • tuk z vývaru (máslo)

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 40 min

Postup

Zeleninu nakrájíme na nudličky a dáme dusit na tuk sebraný z vývaru nebo máslo pod dobře přiléhající pokličkou. Po změknutí zeleniny přilijeme vývar a povaříme.

Hotovou polévku sypeme na jemno nakrájenou pažitkou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Mezinárodní kuchyně, Polévky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.