Vepřové plátky na houbách z Číny

Suroviny

  • 500 g vepřového masa
  • 300 g hub
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 3 lžíce sójové omáčky (1 a 1/2 lžice polévkového koření + 1 a 1/2 lžíce woršesterové omáčky )
  • olej
 

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 60 min

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a poprášíme škrobovou moučkou. Houby podusíme na oleji.

Na pánvi opečeme maso, přidáme sójovou omáčku a prohřejeme. Nakonec přidáme houby a zamícháme.

Podáváme s dušenou rýží.

Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Maso a ryby, Mezinárodní kuchyně, Vepřové. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.