Vinigret (salát z červené řepy)

Suroviny

  • 1/2 kg brambor
  • 1 hrnek namočených bílých fazolí
  • 2 malé červené řepy
  • 1 velká mrkev
  • 1 cibule
  • 3 kyselé okurky
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • cukr
  • kyselý nálev z okurek

Počet porcí: 4

Čas přípravy: 60 min

Postup

Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a vše dáme povařit do měkka. Necháme vše okapat a potom nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a přidáme k vařené zelenině a bramborám. Přidáme drobně pokrájené kyselé okurky. Vše osolíme, opepříme, přidáme několik lžic oleje, zalijeme nálevem z kyselých okurek   Přidáme cukr podle chuti.

Salát podáváme vychlazený s bílým pečivem, možno jako vydatnou svačinu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Hodnocení:
12345
Tisk Tisk

Komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice Pokrmy, Salát, Saláty, Snídaně a večeře, Zdravě i chutně, Ze zeleniny, Zelenina a luštěniny. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.