Vrátili jste se z dovolené ve Španělsku a zamilovali jste si tamější kuchyni? Nezoufejte, neboť vynikající pochoutky si můžete připravit také u Vás doma. Kvalitní španělské potraviny z pohodlí Vašeho domova můžete objednat od BMC Brno. Španělské … Continue reading
Kde koupit kvalitní španělské potraviny?
Hodnocení:| 27. února, 2019 | Autor: angelo
Vepřové po pekařsku z Bretaně
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Připravené plátky dáme vařit do osolené a opepřené vody ,asi na 45 minut. Poradna Pekáč vymažeme utřeným česnekem. Oloupané brambory pokrájíme na plátky a vykládáme ve vrstvách do pekáče. … Continue reading
Hodnocení:| 23. března, 2013 | Autor: angelo
Vepřové plátky na houbách z Číny
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a poprášíme škrobovou moučkou. Houby podusíme na oleji. Na pánvi opečeme maso, přidáme sójovou omáčku a prohřejeme. Nakonec přidáme houby a zamícháme. Podáváme s dušenou rýží.
Hodnocení:| 23. března, 2013 | Autor: angelo
Kachna smažená v těstíčku z Číny
Očištěnou kachnu vložíme do studené vody a přivedeme prudce k varu. Odebereme pěnu, a přidáme sójovou omáčku, víno, koření a cibuli nakrájenou na plátky. Na mírném ohni vaříme 2 hodiny.Po uvaření kachnu vykostíme. Těstíčko: ze … Continue reading
Hodnocení:| 23. března, 2013 | Autor: angelo
Kapr na bramborech z Rumunska
Očištěného kapra osolíme navrchu i zevnitř a necháme 1/4 hodiny uležet. Vymastíme pekáč a kapra položíme hřbetem vzhůru. Brambory pokrájíme na kostičky a těmi obložíme kapra. Na brambory pokrájíme cibule na kolečka, přidáme česnek, koření … Continue reading
Hodnocení:| 21. března, 2013 | Autor: angelo
Námořnický biftek ze Švédska
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme a opepříme. Na horkém tuku osmažíme hovězí plátky do hněda a vyjmeme. Cibuli pokrájíme na hrubší kousky a osmažíme na tuku. Pekáček vymažeme sádlem a na dno položíme … Continue reading
Hodnocení:| 19. března, 2013 | Autor: angelo
Pikantní hovězí z Holandska
Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme vyškvařit do tuku. Hovězí plátky naklepeme, nařízneme na okrajích, posolíme, opepříme a opečeme na tuku ze slaniny do hněda. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a dusíme, až cibule zesklovatí. … Continue reading
Hodnocení:| 19. března, 2013 | Autor: angelo
Polévka Juliene z Francie
Zeleninu nakrájíme na nudličky a dáme dusit na tuk sebraný z vývaru nebo máslo pod dobře přiléhající pokličkou. Po změknutí zeleniny přilijeme vývar a povaříme. Hotovou polévku sypeme na jemno nakrájenou pažitkou.
Hodnocení:| 17. března, 2013 | Autor: angelo
Kokosové mléko
V hrnci svaříme 1/2 litru vody, do které nasypeme balíček kokosu. Zahřejeme k varu a necháme ustát. Toto opakujeme 2x. Mléko se nesmí vařit varem, aby se nesrazilo. Po vychladnutí procedíme přes plátno, dáme do … Continue reading
Hodnocení:| 16. března, 2013 | Autor: angelo
Rybí file po aténsku
Rybí filé nakrájíme na nudličky, pokapeme troškou citronové šťávy, jednou lžičkou worcesterové omáčky, promícháme a necháme 1/2 h uležet. Připravíme těstíčko ze 2 vajec, 2 lžic kečupu a špetky sladké mleté papriky. Rybí filé osolíme, … Continue reading
Hodnocení:| 16. března, 2013 | Autor: angelo